#Planina mi geçİyor

Şule Karaok Kalben’in Makyajını Yaptım 16:43

Şule Karaok Kalben’in Makyajını Yaptım

İki günüm; Kalben’in Sonsuza Kadar albümünden Yara’nın klip çekimiyle ve kuaförde geçiyor! Kalben’in makyajını yaptım, saçlarımı kestirdim ve hatta annemin saçlarını kestim! Hepinizi öperim, iyi seyirler..

Kafasını Kamyon Ezen Adamın Mucize Kurtuluşu 00:46

Kafasını Kamyon Ezen Adamın Mucize Kurtuluşu

Kafasının üzerinden kamyon geçen adam kaskı sayesinde kurtuldu. Görüntülerde kamyon yolda ilerliyor ve motosikletli sürücü kamyonu geçmek için gaza basıyor. Tam kamyonun yanından geçerken dengesini kaybeden motosikletli ..

Çete Lideri Kabadayı Maymun 00:22

Çete Lideri Kabadayı Maymun

FadaGörüntüler Uzakdoğudan; bir maymun çete liderli olarak kamera karşısına geçiyor. Sevimli maymun cool tavırlarıyla rolünün hakkını sonuna kadar veriyor. look..

  • JET TV tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fazla Neşe Çoğu Zaman Izdırabın Maskesidir 00:56

Fazla Neşe Çoğu Zaman Izdırabın Maskesidir

Meyhaneci / Can Düşmanı. Erol, yakışıklı bir mirasyedi. Günleri sigara, içki ve kadınla geçiyor. Evde iki neşeli hizmetçi, Hayganoş ve Temel de etrafında pervane. Aile dostları Dr. Melih'in çalıştığı hastanede kan tahlil..

Öp Beni Yavrum 00:30

Öp Beni Yavrum

Meyhaneci / Can Düşmanı. Erol, yakışıklı bir mirasyedi. Günleri sigara, içki ve kadınla geçiyor. Evde iki neşeli hizmetçi, Hayganoş ve Temel de etrafında pervane. Aile dostları Dr. Melih'in çalıştığı hastanede kan tahlil..

Çocuklar Duymasın - Zero Tunanın Hazin Sonu! 05:58

Çocuklar Duymasın - Zero Tunanın Hazin Sonu!

Çocuklar Duymasın 12. Bölümde; Gönül'ün bir dergide gördüğü erkek vücudu dikkatini çekince Tuna bu durum karşısında acilen spora başlıyor ancak durum beklediği gibi ilerlemiyor! Uzun zamandır spor yapmayan Tuna, Gönül'ün..

  • ANKA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

Güldür Güldür Show 178. Bölüm - Park Babaları 18:31

Güldür Güldür Show 178. Bölüm - Park Babaları

Park babalarının parktaki bir günü nasıl geçiyor? İbrahim parkta telefondan maç izleyip kaçamak yapmak isteyince eşi Naime İbrahim’e ne ceza verecek? Parktaki son gününü kutlayan Bilal’in gerçekleştirmek isteği hayalleri..

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı

İnsanlık tehlikedeyken kime güvenebilirler? Nightflyers, George R. R. Martin'in eserinden uyarlanan bir psikolojik gerilim dizisi. Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesinde uzayın derinliklerinde geçiyor. Galaksinin en g..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..

Kapı Arkasında Köpek Sanıp Ayı Çıkması 00:21

Kapı Arkasında Köpek Sanıp Ayı Çıkması

ABD, Colorado, Woodland Park'ta bir kişi evinin kapısının arkasında köpek olduğunu düşünerek kapıyı açıyor. Karşısında ayıyı görüyor ve ayı birden saldırıyor geçiyor kişi anında geri eve giriyor....

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muammalarla Dolu Video 02:25

Muammalarla Dolu Video

Market işletmecisi olan adam dışarıda rafları düzenlerken arkasından bir adam sırtına dokunuyor ve o sırada ara sokaktan gelen kamyonetin kasasının açık unutulması paranormal bir olay olarak kayıtlara geçiyor. Dokunan ne..

  • JET TV tarafından
  • 157 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dust 2 Muhtar Adayı 05:47

Dust 2 Muhtar Adayı

Ülkemiz çok zorlu bir virajdan geçiyor, eğer şu an Counter seçimlerinde doğru kişiye oy vermezsek, yarın Dust 3 - Dust 4 - Dust 5 geldiğinde silah alacak yer bulamayız. Daha demokratik bir Counter Strike için, Muhtar Ad..

  • JET TV tarafından
  • 272 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti 03:53

Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti

Aşk Bizi Ziyan Etti şarkı sözleri ile Yarını görürüz bi şekil eminim. Öbür güne de Allah kerim. Dayan dayanabildiğin kadar. Olan dündü mesele bugün.. Yandın da, söndün de, sözünden döndün de, Seviştin de, savaştın kend..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Canozan - Ön Koltuk 02:40

Canozan - Ön Koltuk

Şarkı Sözleri: Güneye giderken otoyolda Sağım tarla, solum tarla Parfüm kokan bir arabada Orta yaşlı kadınlarla Geziyoruz ama yanımda Param yok, pulum yok Nedense ödüyor gibiler Maddelerle dolu kanımdan geçiyor Kafamda y..

Gece Deparı Hande Doğandemir Neden Bu Kadar Panik Oldu 00:39

Gece Deparı Hande Doğandemir Neden Bu Kadar Panik Oldu

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, önceki akşam bir arkadaşıyla beraber Arnavutköy’de objektiflere yansıdı. Magazin gündeminde sevgilisi Mert Fırat’la sürekli ayrılık haberleri çıkan Doğandemir, adeta muhabirlerle köşe kapmac..

  • BETA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

Son Uçurtma - Güneş Veda Ediyor 03:46

Son Uçurtma - Güneş Veda Ediyor

Güneş Veda Ediyor şarkı sözleri ile Bir güneş geçiyor penceremden Martılar gönlümden Bir çiçek gidiyor penceremden İnsanlar gönlümden Söyle nasıl yaptın bunu bize Tüm sensizlikler içimizde Söyle yalanlarını bugün bize ..

Funda Arar - Çık Aradan 03:57

Funda Arar - Çık Aradan

Çık Aradan Şarkı Sözleri ile, Bak zaman geçiyor durmadan Ne olur sen de vurma, özlem ortadan İlaç yok merhem yok acı tavan Kurudu gözlerim çatladı yaştan Yanağıma dökülen tuzlu sudan Kelimesi yok ki kifayeti olsun Sank..

Reyhan Cansu - Burası Türkiye 03:45

Reyhan Cansu - Burası Türkiye

Reyhan Cansu - Burası Türkiye Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neşeyse neşemizi bulmaya Ortamın akışına uymaya Sabahın sesini duymaya Çıkıyorum bu akşam İki tek atıpta dolmaya Herkese mesafe koymaya Niyetim yok hiç durmay..

Hadi tekrar çok güldüğümüz günlere geri dönelim.. 00:10

Hadi tekrar çok güldüğümüz günlere geri dönelim..

Vücut direncini yüksek tutmanın en doğru yolu beslenmenin yanısıra pozitif düşünmek ve mutlu olmaktan geçiyor. Ayrıca madem artık maske bir ihtiyaç, bir şekilde tarzımızı da yansıtmalı tabi :) . gülmek ve güldürmek herke..

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 5 yıl önce
VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıraç - Öyle Bir Geçer Zamanki 05:06

Kıraç - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki… Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki… Günlere bakarsın k..

Halayın Önünden Geçen Tanımlanamayan Cisim 00:06

Halayın Önünden Geçen Tanımlanamayan Cisim

Düğünde halay çekenlerin önünden ışık hızında bir şey geçiyor. Dikkatli bakıldığında bu cismin davulcu olduğu anlaşılıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Eşinize yardım ediyor musunuz- 03:00

Eşinize yardım ediyor musunuz-

MUTLU VE UZUN İLİŞKİLERİN SIRRI NE?... AMERİKA'DA YAPILAN BİR ARAŞTIRMAYA GÖRE EV EŞLERİNİ PAYLAŞMAKTAN GEÇİYOR... PEKİ TÜRKİYE'DE DURUM BÖYLE Mİ? BAKIN SOKAK NE DİYOR?..

Berzan Doğan - Pişmanım 03:37

Berzan Doğan - Pişmanım

Pişmanım şarkı sözleri ile Pişmanım İnsan sevdiğinden pişman olurmu Ben sevdim sevdiğimden pişmanım Her günüm ızdırap ile geçiyor Onu gördüğüm o günden pişmanım Yaralı gönlüme sözüm geçmedi Çok sevdim ama kıymet bilm..

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm) 03:37

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm)

Müslüm Gürses - Paramparça Dinle Müslüm Gürses - Paramparça Şarkı Sözleri Saatim yok Tam olarak bilemem Biraz bira, biraz şarap önceydi Nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken Yıllar hayatlar geçiyor Takatim yok yin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.770 görüntüleme
  • 7 yıl önce